Software Access Protection Functies

Software Access Protection (SA) is een vorm van antispyware die detecteert en blokkeert het gebruik van verschillende soorten spyware, adware, adware verwijderaars, Trojaanse paarden, keyloggers, key loggers en andere kwaadaardige codes en scripts. Het is in staat om dit te doen door het uitvoeren van actieve scans op de host-computer, evenals het onderzoeken van de bestanden en mappen op de computer en het scannen op schadelijke of potentieel ongewenste elementen. Het doet dit zonder enige manuele interventie door het identificeren en verwijderen van de bedreigingen op de vlieg. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door het werken met verschillende belangrijke functies waarmee het systeem om gegevens te verzamelen over de verschillende onderdelen van de computer en vervolgens samen te stellen van de informatie in een rapport van wat er is gevonden.

Software Toegangsbeveiliging

Een ander kenmerk van SA is de mogelijkheid om het op te zetten om op te nemen en plannen wanneer het moet worden geactiveerd om te hebben. SA kan worden ingesteld om te draaien op vaste tijden gedurende de dag op te sporen en te blokkeren het gebruik van diverse bedreigingen. Zodra het voltooid uitvoeren van de reinigings- en analyseprocessen zal in staat zijn om de activering van de functies te plannen.

Tijdregistratie en tijd controleren. De schema's de activering van bepaalde functies op basis van bepaalde gebeurtenissen. Elk kenmerk kan worden geactiveerd overeenkomstig de specifieke roosterinterval.

Dit zijn enkele van de kenmerken van de SA die worden geassocieerd met het plannen en monitoren van geplande evenementen. SA maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en processen om te bepalen of wel of niet het geval is heeft ingesteld op termijn noodzakelijk is, en is in feite nuttig. Het filteren van methoden die worden gebruikt door het programma zijn ook heel effectief.

Deze functie voorkomt dat het programma triggering events dat het liever overslaan. SA kan worden geconfigureerd om de waarschuwingen die de meest frustratie aan haar gebruikers veroorzaken negeren. Deze functie is niet alleen gebaseerd op als de dreiging is geïdentificeerd, maar over de vraag of het programma daadwerkelijk moet worden uitgevoerd.

De prikklok featureof SA is ook zeer effectief. SA is geconfigureerd om een ​​alarm te activeren als het niet een taak binnen de gestelde termijn heeft doorgevoerd.