Tijdsregistratie

Wat Is Tijdregistratie?

Tijdregistratie is de software die wordt gebruikt om back-ups en archiveren van alle gegevens van een desktop of laptop. Het kan gebruikt worden voor zowel thuis als op kantoor. Met de introductie van nieuwe technologieën, wordt het ook gebruikt voor mobiele apparaten die ook bekend staan ​​als laptops.

inschrijftijd is in staat om het archiveren van desktop en laptop gegevens op verschillende manieren, zoals opslag Blobs, XML-documenten, enz. Het kan worden gebruikt om back-upgegevens thuis, op kantoor of tijdens het reizen. Om dit mogelijk te maken, heeft Tijdregistratie functies zoals URL Klonen en back-up toegevoegd aan een server.

Efficiënte modus. In efficiënte modus, worden de gegevens gearchiveerd in slechts 1 uur. Dit is de makkelijkste mode als er geen belasting van documenten wanneer u klikt op de knop Archiveren. De data die wordt gearchiveerd in efficiënte wijze wordt gereduceerd tot 128MB.

Het document wordt opgeslagen op een ID-server die toegankelijk wordt gemaakt door de gebruiker. Zoals u inloggen op de server met behulp van een applicatie, de ID Server genereert een ID die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de opgeslagen gegevens. Efficiënte modus stelt gebruikers in staat om hun gegevens van tijd tot tijd op te halen.

Backup herstel. Voor meer veiligheid en om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang hebben Tijdregistratie ondersteunt twee back-up methoden, zoals Time Transfer, ook wel bekend als Transfer File, waar de gegevens worden opgeslagen op een externe computer.