Carbon-luchtzuiveringssysteem - Deze blusser heeft een air-stralen systeem dat helpt om uit te blazen elke brand. U kunt deze blusser gebruiken voor elk type van brand in elke plaats waar het enige dat gebruikt kan worden is lucht. Als het vuur brandt ergens dat niet voorzien heeft, kan deze blusser de brand te blussen.

Direct Impact Extinguisher - Deze blusser is zeer geschikt voor de veiligheid in het geval van een auto-ongeluk. De impact van de explosie zal blussen elke brand op de weg of met de auto. Dit kan gebruikt worden eventuele kleine branden die zich voordoen in een auto en het milieu te blussen.

Debris Extinguisher - Dit brandblusser werkt net als een bezem in een bezemkast. Elke puin gevangen in brand zal worden gebracht met het gebruik van water en chemicaliƫn. Deze blusser is zeer geschikt voor het afdekken van een brand. Het is ook erg handig voor het opruimen na een brand.

Nozzle Water Extinguisher - Dit brandblusser wordt gebruikt om kleine branden op plaatsen die geen water of een andere bron van brandblussers moeten blussen. Bijvoorbeeld, een benzinestation met een kleine propaan brandblusser. Water uit het mondstuk van deze blusser is gespoten in het vuur dooft. Het bespaart u tijd en geld.

Losse deksel brandblussers - Deze soorten brandblussers minder dan 6 cm in hoogte en zijn gemonteerd op een stuk plexiglas dat in het midden van de kamer. Het vuur is geblust door de invoering van het plexiglas tussen de kamer en het vuur. Dit werkt goed voor kleine branden die in meubels, stoffering en andere items die licht in gewicht zijn.

Brandblussers die gebruik maken chemicaliƫn zijn krachtiger dan brandblussers die gebruik water. Voor een brand te worden gezet, moet het warmte, dat de chemische stoffen te reageren met de zuurstof hebben. Je moet er zeker van zijn dat u de juiste blustoestel voor het type brand alvorens het te gebruiken.

.