Top Luxe Strand Bestemmingen in de Bahama ' s

Weet u dat uw volgende vakantie mag worden besteed aan een luxe resort Strand in de Bahamas? De Bahama's is de perfecte plek om je lichaam en je ziel te verjongen. De hotels en resorts in de Bahama's staan ​​klaar om u te helpen met eventuele vragen die u heeft over uw verblijf, in dit artikel zullen we praten over een paar van de bestemmingen die kunnen worden gevonden in de Bahama's.

Luxe Strandvakantie

De Bahama-eilanden is een prachtige natuurlijke omgeving met een heerlijk klimaat. Er zijn vele die beschikbaar zijn voor uw behoeften met de besten gewoonlijk in Nassau en het nabijgelegen eiland Aruba zijn. Er zijn vele bekende reisbureaus die beschikbaar zijn voor hulp bij uw luxe vakantie van het strand te bieden zijn.

Een luxe vakantie van het strand kunt u overal in de Bahama eilanden en kunt u de cultuur en de mensen te ontdekken. Al de steden en de kleine dorpjes zijn het ontdekken waard. Veel van de gebieden hebben prachtige stranden en nog anderen hebben uitstekende golfbanen.

Het kan echt een uitdaging om een ​​vakantie te plannen als je zo veel opties om uit te kiezen. Veel van de prachtige dingen die je gaat genieten moeten worden overwogen wanneer u van plan bent uw vakantie. Bijvoorbeeld, waar je naartoe gaat in uw auto te krijgen om te reizen van plaats tot plaats, of zelfs als u wilt een villa of een kamer voor uw luxe vakantie van het strand te huren.

Voor de meeste van de luxe Beach bestemmingen, zijn er een aantal betaalbare prijzen, evenals te worden gehouden. Zelfs als je bereid bent om iets meer te betalen, zult u in staat zijn om de vele voorzieningen en diensten die u recht heeft op als je op reis te genieten. Hier zijn een paar van de top steden voor luxe Beach vakanties.

Een van de meest populaire plaatsen om te reizen naar, is St Thomas. Het is aan de oostelijke kant van het eiland en is zeer dicht bij de grens Verenigde Staten. Voor een lange tijd, is dit een van de top luxe strand bestemmingen. U zult merken dat de lokale bevolking zijn erg vriendelijk en dat het land het leven is ongeëvenaard.

Als u op zoek bent naar een meer centrale locatie, dan Ocho Rios is een zeer goede keuze. Het is slechts een uur rijden van Nassau, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige landschap van de Bahama's maakt. U zult merken dat het eten is hier heel lekker en de mensen zijn erg warm en gastvrij.

U zult ook merken dat er vele opties om te reizen naar Port-au-Prince. Het ligt ongeveer tachtig mijl van de noordelijke punt van de Bahama's en is gelegen aan de zuidoostelijke kant van het eiland. Port-au-Prince is zeer dicht bij Miami en de luchthavens in het gebied, waardoor het gemakkelijk is om te reizen naar de Verenigde Staten

Een ander strand bestemming top luxe is St George. Deze bevindt zich aan de noordoostelijke kant van het eiland en is goed verbonden met de rest van de Bahama's. Het is een van de belangrijkste havens in de Bahama's en zorgt voor een gemakkelijke manier om te reizen naar andere eilanden in de regio.

Het prachtige eiland Ocho Rios is een gemakkelijke reis punt van Nassau en de noordelijke kust van Florida. Het is een prachtig eiland dat een geweldig klimaat dat het de perfecte plek om vakantie maakt geniet. Er zijn veel dingen te doen op het eiland, met inbegrip van de golfbaan, maar een van de meest populaire activiteiten op het eiland is surfen.

Een laatste bestemming voor reizen luxe Beach is Abaco Island. Dit is een zeer populaire locatie en biedt een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. Dit is een luxe strand resort dat ook gunstig gelegen in het centrum van Nassau.

Hoewel ze zijn slechts enkele van de exotische plaatsen om travelto wanneer u wilt reizen naar de Bahama's, ze zijn de top bestemmingen die vaak door degenen die bezoek zijn gekozen. U kunt ook zien hoe andere locaties zijn aan de lijst worden toegevoegd door een bezoek aan de officiële website op Bahamasvisitelink.com. Het is een interessante site om te verkennen, want het bevat foto's en kaarten van de beste stranden van het Caribisch gebied en Mexico en de Bahama's.