Je moet in staat zijn om vragen te stellen en je ziet een bewezen track record.

Je moet ook controleren met het Better Business Bureau om ervoor te zorgen dat het bedrijf is aan de code voor hun telefoon reparatie. Dit kan helpen u te beschermen tegen oplichting of problemen op de weg.

Houd in gedachten dat als u per ongeluk het scherm hebben gebroken je kan hebben om een ​​beetje meer betalen om uw iPhone repareren. De iPhone-schermen zijn erg kwetsbaar en een grote deuk of breken kan gemakkelijk leiden tot een veel groter probleem op de weg.

Aan de andere kant, als het scherm niet beschadigd is, zult u niet te betalen zo veel om je iPhone gerepareerd. Het grootste deel van de tijd, zal de goedkopere reparatie bedrijven die u een garantie te geven, zodat als er iets zou gebeuren, je hoeft niet om de dop van geld.

Als je denkt dat je zou kunnen hebben om de dop van geld om uw glas reparatie gedaan, neem enkele foto's van de schade voor de hand, zodat je het bedrijf kan laten zien en krijgen ze naar uw lokale reparatiewerkplaats. Met deze informatie, kunt u bepalen hoeveel u betalen voor uw reparatie zijn.

Als je met een lager geprijsde bedrijf, is de kans groot dat u moet uw iPhone repareren door een professional. Je zou kunnen hebben om een ​​beetje meer te betalen om een ​​pro om zorg te dragen voor het probleem te krijgen, maar het is nog steeds veel minder dan het betalen voor iemand om uw huis te komen om je iPhone op te lossen.

Zorg ervoor dat u alleen werken met een bedrijf dat is eerlijk en betrouwbaar. Het kan echt optellen tot de kosten van het krijgen van uw glas gerepareerd, dus zorg ervoor dat je in staat om dit in gedachten te houden bij het kiezen van een bedrijf zijn.

.