Er zijn een aantal voordelen verbonden aan een IVA regeling, zoals de mogelijkheid om te werken voor meer dan één bedrijf, ontvangt de inkomsten die u verdient, en profiteren van niet hoeven geen geld terugbetalen. Het nadeel van een IVA is dat je niet zal worden betaald voor een periode van tijd.

Als uw aanvraag voor een IVA wordt geweigerd, zult u waarschijnlijk merken dat je niet in staat om vast dienstverband bij uw huidige werkgever te vinden. Je zult niet alleen verliest u uw ervaring, maar je zult de stabiliteit en de veiligheid die met werkzekerheid te verliezen. Uw werkgever zal beginnen op de vraag waarom je niet zijn vervangen door een aanvrager die meer geschikt is voor de functie.

Een van de belangrijkste voordelen van een IVA is dat het zal u toestaan ​​om controle over uw werk te herwinnen. Met de hulp van een IVA applicatie kunt u de controle over de situatie te krijgen en ervoor te zorgen dat je carrière niet wordt onderbroken. Zo kunt u volop genieten van uw leven, terwijl het behoud van werkgelegenheid en groei.

De volgende keer dat u overweegt een IVA vraag uw adviseur of u kunt zich aanmelden voor een. U moet toepassen om te profiteren van de nieuwe mogelijkheden en moet u een geldige financiële beoordeling te ondergaan. Uw juridisch adviseur kan u begeleiden door het hele proces en ervoor te zorgen dat u volledig beschermd zijn.

De bottom line is dat als je je baan verliest of lijden aan een recent verlies van inkomsten is er geen bescherming voor je. Een IVA kan het verschil betekenen tussen het vinden van een vaste baan en verliezen en de flexibiliteit die het biedt absoluut onbetaalbaar betekenen. Het is altijd de moeite waard het bespreken van uw opties met uw adviseur omdat dit zal ervoor zorgen dat u het nemen van de meest effectieve maatregelen.

Zoals altijd het belangrijkste om te onthouden is dat het essentieel is dat u het advies krijgen en ondersteuning die u nodig bij het aanvragen van een IVA. Een IVA kan een groot verschil maken voor uw toekomst en moeten zorgvuldig worden bekeken en goed doordacht.

.