Interim

De Basis van het Voorlopige Reglement

De term interim komt van het Latijnse term "inter" betekenis tussen en "magister", wat betekent rechtvaardigheid. In het Engels, is het woord "interim" gebruikt om te verwijzen naar een korte termijn regel, in het bijzonder in het burgerlijk recht. Een tijdelijke regel is meestal tijdelijk en in dit geval de wet wordt genoemd "interim", omdat een permanente beslissing moet nog worden uitgegeven. Zo kan een gemeente een interim-pastor, interim leiders, of interim leiderschap.

Tijdelijke regels worden gebruikt voor het oplossen van conflicten binnen een groep, zoals een studentenraad en interim-leiderschap. Zo kan interim-leiders worden aangesteld om geschillen tussen studenten die proberen om een ​​student raadslid over een ander te kiezen, terwijl het in feite een student councilwoman is de meest gekwalificeerde kandidaat te behandelen.

Tijdelijke leiding wordt gebruikt voor mensen die beperkt vermogen om iets te doen. Soms zijn ze niet klaar om te gaan naar de universiteit en kan zich niet veroorloven een hbo-opleiding. In dit geval kunnen zij een interim professor te benoemen ze een klasse te leren dat ze niet hebben voltooid. Echter, interim professoren meestal niet gegeven ambtstermijn. Als u wilt dat een leraar om een ​​les te geven en je weet dat je niet college kunnen bijwonen, dan kunt u een interim leraar te benoemen.

Tijdelijke wetgeving wordt gebruikt om wetten vaststellen.