Inbraakdetectie Systeem

Intrusion Detection Systeem - Wat Is Het?

Intrusion Detection System zijn apparaten die worden gebruikt om de locatie van de indringer te bepalen, op te sporen eventuele aanwezigheid van inbraak en alert beveiliging. Dit systeem bestaat uit een groot aantal onderdelen, waaronder - Security Alarm, toetsenbord, draadloze transceiver, microfoon, scherm, deur of raam opener, radio-ontvangers en bewakingsapparatuur. Beveiliging alarm of Intrusion Detection System is ook bekend als Intrusion Alarm.

Veel mensen weten niet over dit systeem en ze weten niet het belang van deze bewakingsinrichting. Als zekerheid is de eerste zorg voor iemand, zij de voorkeur geven om dit apparaat te installeren op hun huizen, kantoren of zelfs thuis. Bovendien kan het worden gebruikt om toezicht te houden en uw kind te beschermen tegen gevaar. Dus nu hebben we over dit product in detail besproken.

Het draadloze apparaat kan de lokalisering van de inbreker. De deur of raam op afstand kan worden gebruikt voor het openen of sluiten van een venster. Met de hulp van de zender, kunt u het codenummer gebruiken voor het openen of sluiten van het venster. Het komt ook met een ingebouwde luidspreker om u te waarschuwen. Als je op de plaats van de inbraak zijn, kan deze radiogolven naar de meldkamer worden verzonden.