De probleemoplossing aan Elektrische Onderdelen - Hoe Vindt u de Schakelaar of Lamp

De eerste stap om het bevestigen van een lichtschakelaar te schakelen. Als het lampje niet gaat branden wanneer u op de schakelaar, dan is het het meest waarschijnlijk de verkeerde, of misschien gewoon niet goed werkt. Als je echt geluk hebt, dan kun je gewoon vinden schema van de schakelaar en lees de handleiding of de handleiding voor de bedrading instructies.

Lichtschakelaar

Zodra je het licht uit te schakelen, de volgende stap is om de spanning van het licht te controleren. Als de spanning hoog is, en het licht werkt zoals het moet, dan ofwel de schakelaar moet worden vervangen, of de batterij moet worden opgeladen.

Controleer vervolgens de continuïteit van de draden die naar de schakelaar. Indien draden worden kortgesloten of niet aangesloten, dan worden beide schakelaars moeten worden vervangen. Om dit te testen, zet de lichten uit en wacht een paar minuten. Na de lichten op terug te komen, de schakelaar weer aan.

Het kan ook noodzakelijk zijn een stroomonderbreker vervangen als de schakelaar niet het juiste is. Controleer uw zekeringkast, die een breker label "Circuit Breaker" zou moeten hebben.