Lastscheider

Het loskoppelen van een Computer in de Muur

De beste manier om uw computer los te koppelen van de muur is gebruik te maken van een USB-apparaat waarmee u aan te sluiten in een kabel aan de muur te maken. Als uw computer al in slaap is gegaan, dan zijn er verschillende opties beschikbaar voor u als u wilt dat uw computer los te koppelen van de muur.

Als de stroom naar uw computer voortdurend uit te gaan en de voeding niet wordt veranderd, dan moet je een kijkje nemen op de ventilator in de zaak. Als het niet goed werkt, controleer dan op lekken. Als deze dingen niet gedaan, dan moet u wellicht een andere voedingsbron te vinden of helemaal vervangen de ventilator.

In het geval dat uw computer in de sluimerstand wanneer u weg bent en gaat terug tot leven als je terugkomt, dan moet u mogelijk de batterijen in de computer of de gebruikte in de batterij back-up batterijen vervangen. Je moet altijd de batterij back-up zo dicht mogelijk bij de computer mogelijk te maken. Een back-up batterij zal uw computer te beschermen tegen een ongeluk als gevolg van overbelasting.

Als uw computer heeft gezeten in de standby-modus voor bepaalde tijd, dan moet u mogelijk het systeem opnieuw op te starten om de computer weer tot leven komen. Zodra u de computer klaar is, dan moet je in staat zijn om de computer los te koppelen van de muur met behulp van uw USB-apparaat.

Er zijn veel verschillende methoden om een ​​computer los te koppelen van de muur die u kunt kiezen uit. De enige methode die werkt gegarandeerd wordt tussen de externe kabel aan de muur. Als je het niet aansluiten van de kabels en sluit ze zowel aan de muur, dan zijn er kans dat de machine macht storing en misschien helemaal stoppen met werken.

Als u gebruik maakt van een laptop die is ontworpen met een externe monitor, dan moet je het aan de externe monitor geleverde vermogen te gebruiken en sluit deze aan op de USB-poort. Zodra dit is gebeurd, moet u de laptop aansluiten op de USB-poort die voor de de muur en koppel vervolgens de laptop van de muur. Dit moet de laptop tot leven automatisch te brengen.