Computertijdschriften

Info magazine was een populair computertijdschrift over vroege IBM-pc's en vervolgens over de Amiga. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1983. Vanaf het begin tot het heden heeft het honderden tijdschriften gepubliceerd. Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod, alles over technologie, computers, software, games, gadgets, thuistheater, auto's, gezondheidszorg, onderwijs, wetshandhaving, nieuws, sport, zaken, woninginrichting en meer. Er is informatie beschikbaar over veel verschillende onderwerpen, dus bekijk ze vandaag nog.

Het eerste nummer van Info magazine was gewijd aan de Amiga. Het bevatte enkele van de beste spellen voor dit systeem en gaf advies over de aanschaf ervan. Het tijdschrift werd later uitgebracht voor Apple Macintosh-computers en is sindsdien uitgebreid met veel verschillende soorten computers. De belangrijkste doelmarkt lijken mensen te zijn die ofwel al een computer hebben, of dat zouden willen. Het magazine richt zich ook op consumenten die voor het eerst nieuwe computers willen uitproberen.

Informatie over computers wordt behandeld in het tijdschrift. Een van de meest informatieve functies is een wekelijkse column met de naam 'Games Showcase'. Deze functie zal verschillende nieuw uitgebrachte spellen onderzoeken en deze bespreken met de ontwikkelaars en experts die ze hebben gemaakt. Ze bespreken ook technische details over hen, zoals bugs en glitches. Elke week publiceren ze een uitgebreide recensie van elke nieuwe game.

Een andere interessante functie in Info is "The Big Picture". Deze functie gaat dieper in op wat er op dat moment in de computerindustrie gaande is. Ze kijken naar de nieuwste trends op het gebied van softwareontwerp, de aankomende upgrades van bestaande software en de impact die dit zal hebben op de software-industrie als geheel.

Info kijkt ook naar de toekomst van computers. Hun driemaandelijkse "InDepth" -functie bevat interviews met vooraanstaande software-ingenieurs. Deze interviews richten zich op hun favoriete nieuwe programma's en de functies waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Er wordt ook gekeken naar de functies die momenteel worden aangeboden door softwarebedrijven die volgend jaar in de winkels kunnen liggen. en hoe ze eruit zullen zien.

Computertijdschriften behandelen de vele verschillende aspecten van computers. Ze bieden niet alleen informatie over de nieuwste computersoftware, maar ze bespreken ook actuele trends, mogelijke nieuwe toepassingen en hardware-ontwikkelingen, en hoe ze bij kunnen blijven met de technologie. Info is een tijdschrift dat kan worden vertrouwd voor alles wat met computers te maken heeft.