Tips en Trucs voor het Maken van Zelfgemaakte Chocolade Recepten

Pralines zijn al sinds de oudheid in Europa, Azië en Noord-Amerika. Maar voordat je gaat en probeer deze zoete traktatie maken, zult u wat basisgereedschap nodig. Bijvoorbeeld, als je gaat om warme chocolademelk te gebruiken, zal je een keukenmachine, een bakpan of een bakplaat, een mengkom en garde en een maatbeker nodig. Anders zou je willen denken over het gebruik van een premade chocolademengsel.

Maar hoe worden deze pralines voorbereid? Hoewel in het begin van de methoden voor het bereiden van pralsines beperkt waren tot het smelten of gieten van de chocolade in de vorm, nu de methoden zijn meer geavanceerde.

Warme chocolademelk bestaat uit smeltende chocolade in een container die geen deksel heeft. U vindt er een keukenmachine, een bakpan of een bakplaat, een maatbeker en klop nodig hebben. Dan gewoon giet de chocolade in de container en plaats het in de oven.

Als u op zoek bent naar een pauze van een hectische middag, kunt u profiteren van andermans woedeaanval nemen. Maar het ding met de meeste pralsines is dat ze een lange tijd te maken. Dus, als u op zoek bent naar een snelle oplossing, overwegen om een ​​premade chocolademengsel. Gewoon meng de chocolade met water en giet het in de mal die vooraf is bereid.

Als je iets anders wilt doen, kunt u zelfs een chocolade "praline" from scratch. Maak eerst het chocolademengsel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng een kopje chocolade met wat water en dan verwarm het mengsel tot net warm genoeg om de chocolade te smelten. Dit duurt een beetje geduld als het duurt ongeveer 20 minuten om deze klaar te maken.

Giet het chocolademengsel in de vorm en laat het in te stellen. Dit duurt maximaal een uur, maar je zou moeten opvallen zal na uitharden ongeveer een uur. Als je een beetje ongeduldig, kunt u deze terug te zetten in de oven tot het verhardt.

Chocolade