U kunt dit voorkomen door het bedekken van uw muren met een extra laag verf.

De verf zal helpen om het oppervlak te beschermen tegen het weer. Dit is vooral belangrijk als u gepleisterd bent naar maanden aan een stuk. Als u uw muren te schilderen voordat ze goed gepleisterd, kunt u aanzienlijke schade aan de muur veroorzaken.

Zelfs na de finish is toegepast, kunt u nog steeds merken een paar openingen rond deuren en ramen. Bepleistering beste wanneer er een goede verbinding langs de muren. Een coating gemaakt van een dikkere coating zal helpen om dit probleem te verminderen.

Het is een goed idee om een ​​kwart inch van de ruimte te laten tussen de laatste verflaag en de volgende laag. Als je gaat naar een dikke afwerking gebruikt, moet u twee lagen van de finish plaats over de grondlaag. Deze lagen worden vervolgens bedekt met verf.

Ten slotte kunt u verwachten om een ​​dag door te brengen het aanbrengen van de laatste laag verf. Laat een dag tussen de lagen, zodat de verf te drogen. Dit is de meest populaire methode van afwerking.

Gedurende deze tijd, kunt u uw stukadoors project af in een meer traditionele manier. Als u bereid bent om uw tijd in beslag nemen, kunt u een perfecte afwerking hebben in slechts een kwestie van dagen.

.